News

News image:
27-06-2016
TRES CASTELLS DE SET EN UNA DIADA DE RODATGE A BAIX A MAR
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(3d7, 4d7a, 4d7, pd5, 2Pd4sim)

Actuació de rodatge amb tres castells de set dels Bordegassos de Vilanova aquest diumenge a la tarda a la diada de les festes de Sant Pere, celebrada davant del monument a Francesc Macià. El quatre de set amb l'agulla va ser l'estructura més destacada en una actuació al barri de Baix a Mar que els vilanovins van aprofitar per introduir rotacions als seus troncs.

Els Bordegassos van obrir plaça amb un tres de set força lleuger, que van descarregar amb molta comoditat. El resultat va ser el mateix amb el quatre de set amb l'agulla de segona ronda, que els vilanovins també van descarregar sense problemes i que tornava a presentar un tronc força lleuger de pisos intermedis en amunt. Per acabar, els vilanovins van descarregar el quatre de set, el pilar de cinc i dos pilars de quatre simultanis. Tràmit superat per als de la camisa groc terrós, que aquesta setmana tornaran a prémer l'accelerador als assajos.

A la diada també hi van participar els Castellers de les Roquetes i els Castellers del Prat de Llobregat, que en ambdós casos només es van poder anotar un castell de sis. Els roquetencs van començar amb el tres de sis amb l'agulla, però després van desmuntar tres vegades seguides la torre de sis i van tancar la diada amb el pilar de quatre per sota. Tot això, molt limitats d'efectius. Per la seva part, el tres de sis va tornar a ser l'únic castell dels Castellers del Prat. Els Pota blava van obrir amb un tres de sis amb l'agulla amb despenjament dels dosos i van acabar desmuntant el quatre de sis, abans de completar dos pilars de quatre.
« Back to the News

Upcoming Performances

Dia de la Colla (Sabadell)
Sunday 13 October
Migdia
With Castellers de Sabadell, Castellers de La Vila de Gràcia i Moixiganguers d'Igualada


19-10-2019
Diada de L'Esperidió (Tarragona)
Tarda


26-10-2019
Dia de la Colla (Igualada)
Tarda


03-11-2019
Dia de la Colla (Terrassa)
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos