News

News image:
22-05-2017
TRES CASTELLS DE SET A VIC, AMB ESTRENA D'UNA AIXECADORA
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(2Pd4sim, 4d7, 5d7, 3d7, Pd5, 3Pd4sim)

Tres castells de set dels Bordegassos a Vic, aquest diumenge a la diada de Primavera dels Sagals d’Osona. Els castellers vilanovins van tornar a oferir una diada tranquil•la, amb el cinc de set com a construcció més destacada i tots els castells descarregats a la primera. La nota destacada del dia va ser l’estrena d’una aixecadora.

Un cop completats dos pilars de quatre de salutació, aquest cop els vilanovins van obrir plaça amb el quatre de set. Era un quatre lleuger, amb teòrics terços de castell de vuit al pis de segons, que va mantenir la quadratura en tot moment i es va completar amb molt bon ritme.

A segona ronda els Bordegassos van descarregar el sisè cinc de set de la temporada. Un cinc que amb l’entrada de la canalla va quedar completament aplomat i no els va suposar cap complicació.

Per completar les rondes de castells, els de la camisa groc terrós van completar el tres de set. Un castell que va servir perquè fes el seu debut a plaça una aixecadora molt prometedora, la Foix Moya. Per acabar, els de la capital del Garraf van descarregar el pilar de cinc i, tot seguit, tres pilars de quatre simultanis.

La diada va tenir lloc al Portal de la Rambla de Vic, amb la participació també dels Sagals d’Osona i els Castellers de Badalona. Els osonencs van descarregar el quatre de set, la torre de set i el set de set. Els badalonins es van anotar el cinc de set, el quatre de set amb l’agulla i el quatre de set. Ambdues colles també van acabar amb el pilar de cinc.

Propera cita, a Tarragona
La propera actuació dels Bordegassos serà dissabte 3 de juny a Tarragona, al costat de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Aquesta és una data que els vilanovins tenen subratllada al calendari com una gran oportunitat per fer un salt qualitatiu, amb possibles castells superiors al cinc de set. Serà el tret de sortida d’un juny molt atractiu.
« Back to the News

Upcoming Performances

Festa Major de Manresa
Sunday 1 September
Migdia
With Tirallongues de Manresa I Castellers de Terrassa


11-09-2019
La Diada (Barcelona)
Migdia


15-09-2019
Diada Salvany
12h, Pl. de les Cols


21-09-2019
Festa Major de Roda de Ter
Tarda


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos