News

News image:
02-04-2017
TRENQUEM EL GEL COMPLETANT EL CINC DE SET AL VENDRELL
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(5d7, 4d7a, 4d7, Vd5)

Estrena de temporada amb molt bon peu per als Bordegassos de Vilanova, que aquest diumenge van descarregar els primers tres castells de set de la temporada amb comoditat i interessants perspectives de futur. El cinc de set, amb què van encetar la diada a la plaça Vella del Vendrell, van acompanyar-lo del quatre de set amb l'agulla i un quatre de set molt lleuger als pisos superiors.

El cinc de set va ser el castell que els vilanovins van escollir per estrenar la temporada, en la que també era primera actuació de Marcel·lí Ferrer com a nou cap de colla. Després d'un peu desmuntat, el cinc va pujar amb bones mides i ritme. La passada de la canalla va ser tranquil·la i al castell en tot moment li va sobrar molta corda. El cinc també va ser especialment valuós perquè va servir per estrenar-hi un dos en castells de set, Ona González. A més, era un cinc força lleuger, més encara tenint en compte que es tractava del primer de l'any.

A segona ronda els Bordegassos van optar pel quatre de set amb l'agulla. Un castell que tampoc no va suposar cap dificultat per als vilanovins. I tot i ser el castell menys valuós del dia, el quatre de set amb què van tancar les rondes de castells va ser tota una declaració d'intencions de cara a poder aixecar un pis el castell ben aviat. A quarts s'hi va estrenar una castellera, Nerea Ribera, que fins ara ocupava el pis de dosos. Tot el pis de quarts (teòrics quints del quatre de vuit) estava format per castelleres especialment petites. Aquest quatre també va ser el primer a dosos de Lídia Couso, que fins ara només havia fet els quatres com a enxaneta. Els de la camisa groc terrós van posar el colofó a la diada amb el vano de cinc.

Els Bordegassos van actuar acompanyats dels Nens del Vendrell, que també van començar amb el cinc de set. A segona ronda van descarregar un matiner quatre de vuit i a tercera ronda, després de desmuntar la torre de set, van optar per completar un còmode tres de set. També van acabar amb el vano de cinc.

La propera cita dels castellers de Vilanova, darrer test abans de Sant Jordi, serà diumenge 9 d'abril a Manresa.
« Back to the News

Upcoming Performances

Festa Major de Manresa
Sunday 1 September
Migdia
With Tirallongues de Manresa I Castellers de Terrassa


11-09-2019
La Diada (Barcelona)
Migdia


15-09-2019
Diada Salvany
12h, Pl. de les Cols


21-09-2019
Festa Major de Roda de Ter
Tarda


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos