News

News image:
08-05-2016
TRANQUIL·LITAT, ESTRENES I CASTELLS DE SET I MIG A L'HOSPITALET
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(5d7, 4d7a, 4d7, Vd5)
Tercer cinc de set de la temporada i primer fora de casa per als Bordegassos de Vilanova, que aquest diumenge van tornar a rodar els castells de set i mig a l'Hospitalet de Llobregat en una actuació molt tranquil·la que també va servir per estrenar canalla. A més del cinc, els de la camisa groc terrós també van descarregar el quatre de set amb l'agulla, el quatre de set i el vano de cinc. El nombre de camises desplaçat va ser més que notable, amb tres autocars plens. Un bon auguri de cara a les possibilitats d'evolucionar al llarg de la temporada.

La pluja va obligar a desplaçar l'actuació sota cobert, sota la porxada de La Farga. Un emplaçament sense encant que no afavoria la presència d'espectadors. Tot i això, els vilanovins no van voler desaprofitar l'oportunitat de revalidar alguns dels castells més destacats que fins ara han dut a plaça aquest 2016. Per començar van optar pel cinc de set. Un cinc novament molt solvent que es va completar amb bones mides i ritme.

A segona ronda va ser el torn del quatre de set amb l'agulla. Un castell que va alleugerir l'estructura del quatre, pensant segurament en avançar feina de cara al quatre de vuit, i que els de la capital del Garraf van resoldre amb comoditat. A tercera ronda van descarregar un quatre de set que va servir per estrenar-hi un dos: Julián Sánchez. A la ronda de pilars, els Bordegassos van completar el vano de cinc.

Pel que fa a la resta de colles, els Xicots de Vilafranca van tornar a evidenciar la confiança que tenen en els castells de vuit bàsics, descarregant tant el tres com el quatre de vuit. El quatre força treballat de quarts en amunt, però ben resolt. Van acabar amb el cinc de set. Els Minyons de l'Arboç van descarregar el tres de set, el quatre de sis net i el quatre de sis amb l'agulla, mentre que la Jove de l'Hospitalet va anotar-se la torre de sis, el tres de sis amb l'agulla i el tres de sis. Amb el pilar de cinc no se'n van sortir.

La propera cita dels Bordegassos serà diumenge 15 de maig al migdia al Milà (Alt Camp), on compartiran plaça amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove de Castellers de Sitges.
« Back to the News

Upcoming Performances

Dia de la Colla (Sabadell)
Sunday 13 October
Migdia
With Castellers de Sabadell, Castellers de La Vila de Gràcia i Moixiganguers d'Igualada


19-10-2019
Diada de L'Esperidió (Tarragona)
Tarda


26-10-2019
Dia de la Colla (Igualada)
Tarda


03-11-2019
Dia de la Colla (Terrassa)
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos