News

News image:
22-04-2018
SEGUIM SUMANT GAMA ALTA DE SET I POSEM A PUNT EL QUATRE
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(2Pd4sim, 5d7, 4d7a, 4d7, 2Pd4sim)

Més rodatge en els castells de set i bones proves de quatre de vuit per part dels Bordegassos de Vilanova aquest diumenge a les Festes de la Primavera de l'Hospitalet de Llobregat. Els de la camisa groc terrós es van apuntar els tercers cinc de set i quatre de set amb l'agulla de la temporada, que van acompanyar d'un quatre de set molt lleuger, pensat en clau de quatre de vuit. La diada va ser feixuga. Al baix ritme en el muntatge de bona part de les pinyes s'hi va sumar una aturada per marxa de l'ambulància arran de la caiguda del tres de set carregat de la colla local.

Després de dos pilars de quatre de salutació els Bordegassos van obrir amb un molt bon cinc de set, que va servir per recuperar una aixecadora. A segona ronda els vilanovins van completar un quatre de set amb l'agulla en què el pilar va haver de treballar durant la descarregada. Per al cap de colla Mario Marco, però, el castell més important del dia era el quatre de set de tercera ronda. Un quatre amb els terços del quatre de vuit a segons.

Pel que fa a la resta de colles, la Jove de l'Hospitalet va carregar el tres de set i va mostrar domini dela gamma de sis. Els Vailets de l'Empordà van tenir com a millor construcció el pilar de cinc. En canvi, l'únic castell que van aconseguir va ser el tres de sis.

El quatre de vuit es perfila com el principal objectiu dels Bordegassos per a la diada de Sant Jordi. La diada del 46è aniversari dels vilanovins se celebrarà aquest diumenge a dos quarts d'una a la plaça de la Vila, amb la participació de la Colla Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Barcelona.
« Back to the News

Upcoming Performances

Dia de la Colla (Sabadell)
Sunday 13 October
Migdia
With Castellers de Sabadell, Castellers de La Vila de Gràcia i Moixiganguers d'Igualada


19-10-2019
Diada de L'Esperidió (Tarragona)
Tarda


26-10-2019
Dia de la Colla (Igualada)
Tarda


03-11-2019
Dia de la Colla (Terrassa)
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos