News

News image:
29-08-2016
RODATGE POSTVACACIONAL DELS BORDEGASSOS A MANRESA
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(Pd4, 3d7, 4d7a, 4d7, Pd5, 2Pd4sim)

Tot just finalitzada la primera setmana d'assajos després de l'aturada estival, els Bordegassos van fer l'actuació que obre un dels trams més transcendents de la temporada, que culminarà amb la participació al Concurs de Castells de Tarragona.

A Manresa, els Bordegassos hi van fer una actuació amb els castells bàsics de set, encarats a pujar-los un pis ben aviat, acompanyats del quatre de set amb agulla. Després de la salutació a plaça amb un pilar de quatre, la primera ronda bordegassa es va plasmar amb un bon tres de set, amb el pis de terços sobre la pinya, que va mostrar-se tranquil i amb bones mides en tot moment. Aquest castell, com tots els de la diada, van servir per rodar la canalla més petita de la colla, fet que va provocar que algunes construccions duressin més temps de l'habitual. La segona ronda va servir per fer-hi el quatre de set amb l'agulla, un castell que ben aviat va perdre la quadratura i que, malgrat no perillar en cap moment, es va haver de treballar més de l'habitual. Per tancar les rondes de castells, un bon quatre de set, de nou amb terços al pis de segons, i amb el debut de Rebeca Ling al pis de quarts. La diada la va tancar un pilar de cinc i dos pilars de quatre de comiat.

La diada de Festa Major de Manresa va començar amb l'històric quatre de vuit de la colla local, els Tirallongues de Manresa, que des de l'any 1998 no coronaven. Un castell que va pujar bé, però que just abans de la carregada va anar perdent les mides i que va cedir amb la sortida de la canalla. Van acompanyar el carro gros amb el cinc de set i el set de set, tot just el segon de la seva història. L'altra colla a plaça eren els Castellers de Terrassa, que també tornaven a actuar després d'una aturada aquest mes d'agost. La colla egarenca va culminar sense problemes el cinc de set, la torre de set i el quatre de set amb l'agulla.
« Back to the News

Upcoming Performances

Dia de la Colla (Sabadell)
Sunday 13 October
Migdia
With Castellers de Sabadell, Castellers de La Vila de Gràcia i Moixiganguers d'Igualada


19-10-2019
Diada de L'Esperidió (Tarragona)
Tarda


26-10-2019
Dia de la Colla (Igualada)
Tarda


03-11-2019
Dia de la Colla (Terrassa)
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos