Notícies

Imatge de la notícia
10-06-2017
REVALIDEM LA TORRE DE SET A L'ARBOÇ
(Td7, 5d7, 4d7, 2Pd5sim, 2Pd4sim)

Segona torre de set de la temporada per als Bordegassos de Vilanova, que aquest dissabte a la tarda han revalidat a l'Arboç el pas endavant fet la setmana passada. Els groc terrosos han tornat a descarregar la torre de set, que han acompanyat del cinc de set i el quatre de set. Un quatre que aquest diumenge, a Berga, voldran descarregar amb un pis més.

La torre de set ha tornat a ser el castell de sortida. Una torre que s'ha coronat amb comoditat i ha tingut una descarregada més treballada que la de set dies enrere. Tot i això, els vilanovins l'han sabut dominar. Important que les torres de set es descarreguin tant quan són de postal com quan presenten alguna dificultat.

A segona ronda els vilanovins han descarregat un cinc de set en què s'hi ha estrenat un segon en castells de set. Per acabar, quatre de set, aquest cop amb pom de dalt poc habitual. Per arrodonir el dia, els Bordegassos han descarregat dos pilars de cinc simultanis i dos pilars de quatre més.

A plaça també hi havia la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que ha descarregat el cinc de vuit, el tres de nou, la torre de vuit i dos pilars de cinc. Els Minyons de l'Arboç s'han apuntat els primers castells de set de la temporada, completant el tres i el quatre de set, a més de la torre de sis i dos pilars de quatre simultanis.

Aquest diumenge, a l'emblemàtica plaça de Sant Pere de Berga, l'escenari principal de la Patum, els Bordegassos participaran en la Diada dels Quatre Fuets. Una que començarà a dos quarts de dotze del matí i on compartiran plaça amb els Minyons de Terrassa, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Berga. Els Bordegassos han anunciat que encetaran la diada afrontant el quatre de vuit.

« Tornar a les notícies

Properes actuacions

Sense actuacions previstes

»Veure agenda«    »Baixar-la en PDF«
»Veure a Google Calendar«

Properes activitats de la Social

Sense activitats previstes

»Veure agenda«
»Veure a Google Calendar«

Fes-te soci

Twitter: @bordegassos