News

News image:
01-09-2013
PLÀCID RETORN A PLAÇA, AMB TRES CASTELLS DE SET
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

Bona presa de contacte amb les places després de les vacances la que els Bordegassos de Vilanova van tenir aquest dissabte a la tarda, a la festa major de Palau-Solità i Plegamans. Els de groc terrós van descarregar tres castells de set, inclòs el quatre de set amb l'agulla, i van aprofitar per rodar nous castellers, tant de tronc com de pinya.

Encara amb força gent de vacances, però amb cares noves, els castellers de Vilanova van desplaçar-se a Palau-Solità amb ganes d'oferir una actuació íntegrament de castells de set. De sortida van apostar pel quatre de set amb l'agulla. Una estructura que no els va suposar cap mena de complicació. Ja és el setè descarregat de la temporada.

A segona ronda el castell escollit va ser el tres de set. De nou, un castell còmode i que també va servir per anar consolidant castellers en noves posicions. A tercera ronda van completar, també sense cap dificultat, el quatre de set. En aquest cas, el castell va servir per estrenar en castells una quarta: Paula Comellas. La rúbrica a la diada la va posar el catorzè pilar de cinc de la temporada i tres pilars de quatre simultanis.

Els d'Èdgar Granados van compartir plaça amb els Capgrossos de Mataró, que van descarregar el cinc de set, el quatre de vuit, el set de set i el vano de cinc, a més dels Castellers de Caldes, que van completar castells de sis. La diada va ser molt àgil, amb tots els castells descarregats a la primera i amb bona presència de públic.
« Back to the News

Upcoming Performances

Festa Major de Baix a Mar
Sunday 30 June
Tarda, Rambla de la Pau
With Castellers de Sabadell i Tirallongues de Manresa


07-07-2019
Sabadell
Migdia


13-07-2019
Festa Major d'Esparraguera
Tarda


14-07-2019
40è Aniversari del Minyons de Terrassa
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos