News

News image:
28-06-2013
LA DIADA DE LA SETMANA DEL MAR, DIUMENGE A LA TARDA
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

La Setmana del Mar tornarà a veure castells de la mà dels Bordegassos de Vilanova. Enguany, l'actuació castellera tindrà lloc aquest diumenge a les set de la tarda al davant del monument a Francesc Macià i també comptarà amb la participació dels Castellers de Cornellà.

Els de groc terrós no descarten cap dels castells que ja han assolit aquesta temporada. Plantegen una diada de castells de set, que serveixi per consolidar feina de cara a estructures superiors, i també permeti donar el màxim de rodatge als troncs, canalla i pinya.

A punt de tancar el mes de juny, els castellers vilanovins tenen el seu sostre en la torre de set, que han descarregat dues vegades, mentre que el cinc de set l'han descarregat tres vegades. La seva estructura més freqüentada, que també han aprofitat per donar oportunitats a castellers novells, ha estat el quatre de set amb l'agulla, que han descarregat en cinc ocasions. La constància als propers assajos serà determinant per saber si els Bordegassos poden afrontar els vuit pisos abans de la festa major. Una ocasió propícia podria ser el diumenge 14 de juliol a Calafell.

Aquest diumenge a la tarda el foc s'obrirà a dos quarts de set, amb l'exhibició dels Falcons de Vilanova.
« Back to the News

Upcoming Performances

Dia de la Colla (Sabadell)
Sunday 13 October
Migdia
With Castellers de Sabadell, Castellers de La Vila de Gràcia i Moixiganguers d'Igualada


19-10-2019
Diada de L'Esperidió (Tarragona)
Tarda


26-10-2019
Dia de la Colla (Igualada)
Tarda


03-11-2019
Dia de la Colla (Terrassa)
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos