News

News image:
24-07-2016
ESTRENES DE CANALLA I CASTELLS DE SET PLÀCIDS A LA DAURADA
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(4d7, 4d7a, 3d7, 2Pd5sim, 3Pd4sim)

Actuació tranquil·la i productiva dels Bordegassos de Vilanova, que dissabte van aprofitar l'actuació a la Daurada Beach Club per completar tres castells de set amb molta tranquil·litat, a la vegada que s'estrenaven diversos components del pom de dalt. El quatre de set amb l'agulla va ser el millor registre d'una actuació que també comptar amb la participació dels Minyons de l'Arboç.

El darrer test a plaça abans de la gran diada de festa major, del 30 de juliol, va començar amb els Bordegassos alçant un sòlid i lleuger quatre de set que presentava l'estructura del quatre de vuit amb els terços a segons. El castell va ser el primer quatre com a aixecadora de Clàudia Trias, que tot just s'havia estrenat una setmana abans amb el cinc. A segona ronda arribava el torn del quatre de set amb l'agulla. Un castell que servia perquè hi debutés l'aixecador Magí Manyer, que tot seguit va entrar com a enxaneta del pilar. Fins ara, només havia fet pilars. També era el primer quatre de set amb l'agulla d'Ona González, que sis dies abans havia fet el seu primer castell a plaça. Un quatre amb l'agulla còmode que tampoc no va presentar cap complicació. A tercera ronda va arribar el debut a plaça d'una aixecadora. Gina Cruells es va estrenar com a aixecadora al tres de set. Tot i ser molt menuda, va mostrar molts recursos per plantar-se al capdamunt del castell, fins i tot més enllà dels fonaments tècnics treballats a l'assaig.


Per tancar la diada els Bordegassos van descarregar dos pilars de cinc simultanis i van afegir-hi tres pilars de quatre de propina, també a la vegada.

El tres de set de primera ronda va ser el millor castell d'uns Minyons de l'Arboç sòlids, que van mostrar molta tranquil·litat en tots els seus castells. Un bon castell de set va anar seguit de la torre de sis i un quatre de sis semi-net, seguit d'un pilar de quatre de comiat.

Aquesta setmana els Bordegassos celebren els dos darrers assajos generals abans de la diada de la festa major de Vilanova. Dimecres a les vuit del vespre tenen assaig general al seu local. L'assaig general de festa major, com és tradició, l'avancen a dijous per no coincidir amb el Correfoc. L'assaig se celebrarà dijous 28 de juliol a les deu de la nit al local dels Bordegassos de Vilanova, a la plaça de les Casernes 2. En ambdós casos són assajos completament oberts al públic i la colla ha fet una crida a tots els aficionats i castellers perquè participi d'aquests.
« Back to the News

Upcoming Performances

Dia de la Colla (Sabadell)
Sunday 13 October
Migdia
With Castellers de Sabadell, Castellers de La Vila de Gràcia i Moixiganguers d'Igualada


19-10-2019
Diada de L'Esperidió (Tarragona)
Tarda


26-10-2019
Dia de la Colla (Igualada)
Tarda


03-11-2019
Dia de la Colla (Terrassa)
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos