News

News image:
25-03-2018
ENS ANOTEM EL PRIMER CINC DE SET DE L'ANY A SANTS
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(2Pd4sim, 4d7 5d7, 3d7, Pd5)

Primer cinc de set de la temporada dels Bordegassos, que aquest diumenge han descarregat el cinc de set a Barcelona en la Diada de Rams, organitzada pels Castellers de Sants. Els vilanovins, que havien anunciat que l'objectiu del dia seria aixecar el llistó, han escollit el cinc de set per sumar al tres i quatre de set que ja havien completat fa dues setmanes a Castelló.

El cinc de set d'avui no ha estat el típic cinc d'inici de temporada. Ha estat un castell lleuger i amb estrenes molt importants al pom de dalt. Hi havia una estrena al pis de dosos (Paula Fèlix) i també era el primer cinc com a enxaneta per a Clàudia Trias. La renovació obligada dels poms de dalt, que toca fer gairebé cada any, va per molt bon camí.

Als jardins de la Rambla de Sants les primeres construccions que s'han vist han estat pilars de quatre amb domassos reclamant la llibertat dels presos polítics i la defensa de la democràcia. Tant els Bordegassos com els Borinots n'han alçat dos per banda. A primera ronda els Bordegassos han apostat pel quatre de set. Un castell que s'ha completat a un ritme més lent del previst, però que no ha suposat cap complicació per a la colla.

El principal repte del dia ha arribat a segona ronda, amb un cinc de set amb molt bon ritme que no ha semblat de cap manera el primer de l'any. A tercera ronda els Bordegassos han descarregat el tres de set. Un tres molt parat que tampoc no els ha suposat cap complicació. Per tancar la diada, els de la camisa groc terrós han descarregat el pilar de cinc.

Per la seva part els Castellers de Sants han completat el quatre de vuit, la torre de set i el set de set, a més d'un vano de cinc.

« Back to the News

Upcoming Performances

Dia de la Colla (Sabadell)
Sunday 13 October
Migdia
With Castellers de Sabadell, Castellers de La Vila de Gràcia i Moixiganguers d'Igualada


19-10-2019
Diada de L'Esperidió (Tarragona)
Tarda


26-10-2019
Dia de la Colla (Igualada)
Tarda


03-11-2019
Dia de la Colla (Terrassa)
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos