News

News image:
22-06-2016
DIUMENGE, UN ANY MÉS A LES FESTES DE SANT PERE A BAIX A MAR
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

Per segon cop aquest 2016, castells dels Bordegassos de Vilanova al barri de Baix a Mar. Els de la camisa groc terrós prendran part un any més de les festes de Sant Pere organitzant aquest diumenge una actuació que tindrà lloc a les set de la tarda davant del monument a Francesc Macià, a baix de tot de la rambla de la Pau. Els vilanovins actuaran acompanyats dels Castellers de les Roquetes i els Castellers del Prat de Llobregat.

Tot apunta que els de la camisa groc terrós apostaran per una actuació de castells de set. Després de dos caps de setmana de màxima intensitat, amb l’actuació a l’Arboç i la Grallada, els castellers de Vilanova afronten una setmana a priori tranquil·la després de tornar a la càrrega la setmana següent a la festa major de Ribes.

De la resta de colles, s’esperen castells de sis. Els de les Roquetes vénen de recuperar la serenor amb una actuació tranquil·la a la seva festa major, després d’haver encadenat dues diades seguides amb caigudes, i aquest cop tot indica que voldran tornar a alçar tres castells de sis. En el cas dels del Baix Llobregat, una colla de recent creació, el repte passa per ser capaços d’alçar més d’un castell de sis. Fins ara, només han acompanyat el tres de sis de pilars de quatre.
« Back to the News

Upcoming Performances

Dia de la Colla (Sabadell)
Sunday 13 October
Migdia
With Castellers de Sabadell, Castellers de La Vila de Gràcia i Moixiganguers d'Igualada


19-10-2019
Diada de L'Esperidió (Tarragona)
Tarda


26-10-2019
Dia de la Colla (Igualada)
Tarda


03-11-2019
Dia de la Colla (Terrassa)
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos