Notícies

Imatge de la notícia
20-06-2011
DISSABTE A SANT JOAN, DIUMENGE A BAIX A MAR AMB CASTELLS DE SET I MIG EN CARTERA
Multiplicar la presència als barris de Vilanova era un dels objectius que la nova junta va marcar-se a principi de temporada. Aquest cap de setmana els Bordegassos demostren que el propòsit era ben real, amb dues actuacions actuacions als barris vilanovins que aquesta setmana estan de festa. Dissabte els de la camisa groc terrosa actuen al barri de Sant Joan, mentre que diumenge l'actuació serà a les festes de Baix a Mar. En ambdós casos els castellers vilanovins estaran acompanyats per una altra colla, fet que deixa ben clar que el que fins ara acostumaven a ser diades de tràmit, ara passen a ser de primer nivell. El plat fort d'aquest cap de setmana serà diumenge a dos quarts de set de la tarda, a l'esplanada del monument a Francesc Macià i acompanyats pels Xicots de Vilafranca. Els Bordegassos ja han anunciat la intenció de dur a plaça castells de set i mig.

La plaça Xoriguer serà l'escenari dissabte 25 de juny a partir de les set de la tarda de la diada castellera de la festa major del barri de Sant Joan. Els Bordegassos estaran acompanyats de la colla Jove de l'Hospitalet i la diada es perfila com una oportunitat de seguir sumant castells de set, sense deixar de banda les proves per polir detalls de cara als reptes més imminents de la colla. Uns reptes que es poden veure fets realitat el diumenge 26, en aquest cas a partir de dos quarts de set, a la diada de les festes de Baix a Mar, que tindrà lloc a l'esplanada del monument a Francesc Macià i que comptarà amb la participació dels Xicots de Vilafranca. En aquest cas, Èdgar Granados ja ha anunciat que l'objectiu són els castells de set i mig. Aquest va ser l'anunci del cap de colla dels vilanovins a l'acabar l'exitós assaig de divendres passat, on es van completar tant el quatre com el tres de sis amb l'agulla nets, a la vegada que es va seguir treballant amb molta intensitat tant el cinc com la torre de set. Una torre que ja van descarregar sencera a l'assaig general del passat 10 de juny.

A la diada de Baix a Mar l'any passat els Bordegassos hi van actuar en solitari i van ser capaços de descarregar-hi tant el tres com el quatre de set. Ara els groc terrosos han volgut donar més importància a aquesta cita i per això s'han fet acompanyar d'una segona colla. La colla té moltes esperances dipositades en la cita de diumenge. Fa setmanes que s'estan encadenant bons assajos i la de diumenge, pel rodatge que es duu i per celebrar-se a casa, pot ser un dels punts d'inflexió de cara a encetar la recta fins a la festa major. Després d'aquest intens cap de setmana, els castellers de Vilanova enfocaran un mes de juliol molt interessant, que començarà amb actuacions a Barcelona i Banyeres del Penedès.

Aquest divendres 24 és festiu i els Bordegassos no assajaran. L'assaig general es va traspassar al dimecres, allargant sensiblement la durada del que habitualment és l'assaig de canalla.

D'altra banda, el passat dijous 16 al vespre els Bordegassos van actuar a un congrés organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya que tenia lloc a la platja de Sant Gervasi de Vilanova. Els vilanovins van obrir amb el pilar de salutació i van seguir amb un ampli repertori de castells de sis, culminats amb un pilar de cinc aixecat i baixat per sota que ja comença a ser marca de la casa.
« Tornar a les notícies

Properes actuacions

Ribes (Festa Major)
Dissabte 30 de juny
tarda
Amb Colla Jove de Castellers de Sitges
Castellers de les Roquetes


07-07-2018
Esparreguera (Festa Major)
tarda


15-07-2018
FM del Centre Vila (Vilanova)


22-07-2018
Esplugues de Llobregat


»Veure agenda«    »Baixar-la en PDF«
»Veure a Google Calendar«

Properes activitats de l'Associativa

Sense activitats previstes

»Veure agenda«
»Veure a Google Calendar«

La Circular dels Bordegassos

Veure darrera circular

Veure darrera circular

Veure circulars anteriors

Vols rebre la circular per e-mail?

Fes-te soci

Twitter: @bordegassos