News

News image:
26-07-2014
DIADA PLÀCIDA A LA DAURADA BEACH CLUB
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(Pd4, 4d7, 3d7, 5d6, Pd5)

Actuació tranquil·la i amb bones vibracions la que els Bordegassos de Vilanova van oferir aquest dissabte al vespre a la Daurada Beach Club. Els groc terrós van descarregar castells de set en una diada que també van aprofitar per estrenar una terç de pilar de cinc. La diada també va comptar amb la participació de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca. Tot això, a sis dies de la diada més important de la temporada pels vilanovins.

Quan passaven uns minuts de les vuit, les dues colles van alçar un pilar de salutació.Tot seguit, els Bordegassos van obrir el foc amb un quatre de set impecable, que combinava proves de cara al quatre de vuit amb rodatge de castellers i pinya. Un quatre de mides impecables. Tot seguit els de Pau Ortiz de Urbina van seguir amb el tres de set. Un tres de postal que va servir per recuperar una enxaneta. I El tercer castell va ser el cinc de sis. En tots els casos, es va apostar per posar a les primeres línies de la pinya tants castellers novells com fos possible.

La cirereta de la diada la va posar un pilar de cinc en què s'hi estrenava la castellera que pujava a terços.

Per la seva part, la Jove de Vilafranca va descarregar el tres de sis net, el quatre de sis net i la torre de sis. EL pilar de cinc els va quedar en intent desmuntat.

Assajos especials de festa major
Aquesta és l'última setmana abans de la festa major de Vilanova. Dijous 31 de juliol a les 22h els Bordegassos celebren al seu local l'assaig general previ a la festa major. Un assaig especialment obert a la participació de tots els castellers i aficionats que vulguin sumar-se a les pinyes vilanovines. Després d'assajos generals en què la colla ha descarregat el quatre de set net, aquesta darrera setmana ha de servir per polir detalls de la pinya del quatre de vuit. Un altre dels castells que els groc terrós treballen és el nou de set. Un castell inèdit per a la colla, que requereix moltíssima gent a tots els nivells i que només podran afrontar si l'assistència als darrers assajos és massiva. Altres castells que tenen molt ben treballats són tant la torre de set com el tres de set aixecat per sota.

D'altra banda, dimecres 30 la colla també celebra un assaig important. Un assaig de canalla seguit d'un assaig general entre les 19h i les 21:30h.

« Back to the News

Upcoming Performances

Festa Major de Manresa
Sunday 1 September
Migdia
With Tirallongues de Manresa I Castellers de Terrassa


11-09-2019
La Diada (Barcelona)
Migdia


15-09-2019
Diada Salvany
12h, Pl. de les Cols


21-09-2019
Festa Major de Roda de Ter
Tarda


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos