News

News image:
15-05-2016
CONTINUA EL RODATGE DE SET I MIG AL MILÀ
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(4d7a, 5d7, 4d7, Pd5, 3Pd4sim, 1ps)
Castells de set i mig de la mà dels Bordegassos de Vilanova aquest diumenge al migdia a la festa major del Milà (Alt Camp). El cinc de set ha tornat a ser el sostre dels vilanovins en una diada que els ha servit per seguir consolidant estructures. El castell més destacat de la jornada ha estat el quatre de vuit de la Colla Joves Xiquets de Valls, colla organitzadora de la diada. La Jove de Sitges ha completat els mateixos castells que els vilanovins.

El quatre de set amb l'agulla ha estat el castell amb què Bordegassos, que actuaven en tercera posició, han començat la diada. Un castell ben dominat que no els ha presentat cap dificultat. A segona ronda l'aposta ha estat el cinc de set. El quart cinc de set de la temporada, que incorporava dues estrenes de pis i un dos (Abril Salazar), possiblement ha estat el menys còmode dels quatre que han completat enguany. Però tampoc no ha perillat en cap moment.

A tercera ronda els de la camisa groc terrós han completat el quatre de set. Uns quatre força lleuger que ha pujat deformat, amb dos rengles estirats des del principi. Però els pisos superiors, tot i estar incòmodes, han sabut adaptar-se a la situació i mantenir la tranquil·litat. En aquest castell s'hi estrenava una quart. A la ronda de pilars, pilar de cinc bordegàs, amb una alineació completament diferent de l'habitual i, com a propina, han afegit tres pilars de quatre, un d'ells per sota.

La Jove de Sitges, tot i estar més limitada d'efectius, ha completat els mateixos castells que els vilanovins. El quatre de set amb l'agulla ha obert la seva diada, un castell ben resolt. Més feina els ha donat el cinc de set, amb problemes a la torre i al rengle central, però l'han sabut defensar. El quatre de set de tercera ronda ha estat impecable. Han acabat amb el pilar de cinc i, en acabat, dos pilars de quatre.

La Colla Joves Xiquets de Valls, amb baixes al pom de dalt i el tronc, ha obert amb una torre de set força lenta, però ben resolta. Han seguit amb el quatre de vuit, que han completat a la segona, després d'un intent desmuntat. Un cinc de set i un pilar de cinc han tancat la seva actuació.
« Back to the News

Upcoming Performances

Dia de la Colla (Sabadell)
Sunday 13 October
Migdia
With Castellers de Sabadell, Castellers de La Vila de Gràcia i Moixiganguers d'Igualada


19-10-2019
Diada de L'Esperidió (Tarragona)
Tarda


26-10-2019
Dia de la Colla (Igualada)
Tarda


03-11-2019
Dia de la Colla (Terrassa)
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos