News

News image:
08-07-2018
ACTUACIÓ PLÀCIDA A ESPARREGUERA
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(2Pd4sim, 5d7, 3d7, 4d7, Pd5)

Els Bordegassos de Vilanova van aprofitar la seva actuació d'aquest dissabte a la Festa Major d'Esparreguera per deixar enrere la dinàmica d'actuacions amb algun intent desmuntat. El cinc de set, completat a primera ronda, va ser el millor registre dels groc terrós en una jornada en què els tècnics van optar per fer un petit pas enrere per fer-ne dos endavant.

La colla tenia ganes d'afrontar els vuit pisos, però segurament els efectius desplaçats van acabar sent insuficients per afrontar el carro gros sense haver de dependre massa del suport extern. Aquest factor, sumat a la voluntat asserenadora, va fer que la colla de Vilanova no prengués riscos. El cinc de set, el tres de set i el quatre de set, completats amb molta comoditat, van permetre recuperar les millors sensacions.

Després de dos pilars de quatre de salutació, un dels quals reclamant la llibertat dels presos polítics, els Bordegassos van enlairar el cinc de set. L'onzè descarregat de la temporada no els va suposar cap dificultat. Les baixes van propiciar que diversos castellers haguessin d'estrenar posició a la pinya. A segona ronda va ser el torn del tres de set. Era un tres amb l'estructura del tres de vuit però sense el pis de quarts. Una manera de treballar l'encaix de la pinya amb els segons. A tercera ronda l'escollir va ser el quatre de set. En ambdós casos, castells amb bones mides i bon ritme. Per acabar, un altre pilar de cinc al sarró. Aquest cop les baixes al pom de dalt van fer recomanar descartar la torre, per no haver de precipitar cap estrena.

Pel que fa a la resta de colles, els Castellers de Sabadell van completar el quatre de vuit, el tres de vuit i el cinc de set. Els Castellers d'Esparreguera van igualar el seu sostre històric, carregant en tercera ronda la torre de set. Abans havien descarregat el cinc de set i el set de set, aquest després d'un intent desmuntat.

La propera cita dels Bordegassos serà diumenge 15 de juliol a Vilanova, amb motiu de la Festa Major del Centre Vila. La diada tindrà lloc al capdamunt de la Rambla i comptarà amb els Tirallongues de Manresa i els Xiquets de Vila-seca. L'any passat en aquesta cita els Bordegassos van descarregar el quatre de vuit.
« Back to the News

Upcoming Performances

Dia de la Colla (Sabadell)
Sunday 13 October
Migdia
With Castellers de Sabadell, Castellers de La Vila de Gràcia i Moixiganguers d'Igualada


19-10-2019
Diada de L'Esperidió (Tarragona)
Tarda


26-10-2019
Dia de la Colla (Igualada)
Tarda


03-11-2019
Dia de la Colla (Terrassa)
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos