Notícies

Imatge de la notícia
02-09-2018
CLÀSSICA DE SET A LA FESTA MAJOR D'AGRAMUNT
(Pd4cam, 3d7, 4d7, Td6, Pd5, 2Pd4sim)

Castells de set dels Bordegassos de Vilanova aquest dissabte a la tarda a Agramunt, amb motiu de la diada de Festa Major. El tres de set, castell de sortida, va ser el millor registre dels vilanovins en una diada marcada per les baixes, tant pel que fa al tronc com al volum de la pinya pròpia. Adaptant els objectius als efectius de què es disposaven, la colla de la capital del Garraf va haver d'aparcar reptes superiors.

L'actuació a la plaça Major d'Agramunt va ser molt tranquil•la. Després d'entrar a plaça amb un pilar de quatre caminant, els Bordegassos van descarregar un tres de set de postal. En segona ronda va ser el torn del quatre de set. Un altre castell que no va presentar cap secret. A tercera ronda els vilanovins van optar per descartar el cinc de set, després de considerar que no disposaven de prou cordons propis per afrontar aquest castell sense haver de dependre excessivament del suport a la pinya de les altres colles. Finalment van completar una torre de sis que incorporava novetats a l'estructura de torre. Per acabar, pilar de cinc i dos pilars de quatre.

Pel que fa a la resta de colles, els Castellers de Lleida, que es trobaven davant d'una de les diades grans del seu calendari, van revalidar els millors castells de la temporada descarregant la torre de set, el quatre de vuit i el set de set. Per la seva part, els Margeners de Guissona van completar tres castells, que van acompanyar com la resta de colles amb el pilar de cinc.

La propera actuació dels Bordegassos serà dissabte 8 de setembre a la tarda a Guissona, on coincidiran amb la colla local i els Castellers de Cornellà.
 
« Tornar a les notícies

Properes actuacions

Barcelona
Diumenge 26 de maig
Migdia
Amb Castellers de Poble Sec i Castellers d'Esplugues


08-06-2019
L'Arboç
Migdia


15-06-2019
Junts per Vilanova
18h, Plaça Gomà i Farran (Pl. dels Carros)


16-06-2019
La Grallada
12h, Pl. de les Cols


»Veure agenda«    »Baixar-la en PDF«
»Veure a Google Calendar«

Properes activitats de la Social

Sense activitats previstes

»Veure agenda«
»Veure a Google Calendar«

Fes-te soci

Twitter: @bordegassos