News

News image:
11-09-2018
DIADA NACIONAL AMB TRES CASTELLS DE SET A BARCELONA I PARTICIPANT A LA MANIFESTACIÓ
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(3Pd4sim, 5d7, 4d7, id3d7, 3d7, Vd5)

Cinc de set, quatre de set, tres de set i quatre de set dels Bordegassos de Vilanova aquest dimarts al migdia a Barcelona, en la diada organitzada en motiu de l'11 de setembre a les proximitats a la Ronda de Sant Pere, cantonada amb carrer del Bruc. El cinc va permetre rodar canalla i el tres i el quatre estaven pensats en clau d'imminents assalt als primers vuit pisos de després de les vacances d'estiu.

Després de tres pilars de quatre de salutació, els vilanovins van obrir amb un segur cinc de set. A segona ronda va ser el torn del quatre de set. Un quatre lleuger sense els teòrics segons del carro gros. A tercera ronda va arribar el tres de set, en aquest cas sense els terços del de vuit. El tres es va assolir després d'un intent desmuntat. Per acabar, vano de cinc.

Ja a la tarda, la colla es va sumar un any més a la manifestació de l'11 de setembre, organitzada per l'ANC i Omnium. De nou, els Bordegassos van unir forces amb els Nens del Vendrell per formar una aplaudida bandera catalana de pilars de quatre, amb cinc pilars vilanovins i quatre vendrellencs.
« Back to the News

Upcoming Performances

Vilafranca
Saturday 27 July
18h, davant Cal Figarot
With Castellers de Vilafranca i altres colles per confirmar


03-08-2019
Diada de les Neus
Pl. de la Vila


04-08-2019
Cercavila de Vigília Festa Major
18h, Plaça de la Vila


05-08-2019
Cercavila d'Anada a Ofici
8.30h, Pl. de la Vila


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos