Notícies

Imatge de la notícia
11-09-2018
DIADA NACIONAL AMB TRES CASTELLS DE SET A BARCELONA I PARTICIPANT A LA MANIFESTACIÓ
(3Pd4sim, 5d7, 4d7, id3d7, 3d7, Vd5)

Cinc de set, quatre de set, tres de set i quatre de set dels Bordegassos de Vilanova aquest dimarts al migdia a Barcelona, en la diada organitzada en motiu de l'11 de setembre a les proximitats a la Ronda de Sant Pere, cantonada amb carrer del Bruc. El cinc va permetre rodar canalla i el tres i el quatre estaven pensats en clau d'imminents assalt als primers vuit pisos de després de les vacances d'estiu.

Després de tres pilars de quatre de salutació, els vilanovins van obrir amb un segur cinc de set. A segona ronda va ser el torn del quatre de set. Un quatre lleuger sense els teòrics segons del carro gros. A tercera ronda va arribar el tres de set, en aquest cas sense els terços del de vuit. El tres es va assolir després d'un intent desmuntat. Per acabar, vano de cinc.

Ja a la tarda, la colla es va sumar un any més a la manifestació de l'11 de setembre, organitzada per l'ANC i Omnium. De nou, els Bordegassos van unir forces amb els Nens del Vendrell per formar una aplaudida bandera catalana de pilars de quatre, amb cinc pilars vilanovins i quatre vendrellencs.
« Tornar a les notícies

Properes actuacions

Sense actuacions previstes

»Veure agenda«    »Baixar-la en PDF«
»Veure a Google Calendar«

Properes activitats de l'Associativa

Sense activitats previstes

»Veure agenda«
»Veure a Google Calendar«

La Circular dels Bordegassos

Veure darrera circular

Veure darrera circular

Veure circulars anteriors

Vols rebre la circular per e-mail?

Fes-te soci

Twitter: @bordegassos