News

News image:
02-09-2018
CLÀSSICA DE SET A LA FESTA MAJOR D'AGRAMUNT
[This article has not been translated into the requested language; we offer you the original version. We apologize for the inconvenience.]

(Pd4cam, 3d7, 4d7, Td6, Pd5, 2Pd4sim)

Castells de set dels Bordegassos de Vilanova aquest dissabte a la tarda a Agramunt, amb motiu de la diada de Festa Major. El tres de set, castell de sortida, va ser el millor registre dels vilanovins en una diada marcada per les baixes, tant pel que fa al tronc com al volum de la pinya pròpia. Adaptant els objectius als efectius de què es disposaven, la colla de la capital del Garraf va haver d'aparcar reptes superiors.

L'actuació a la plaça Major d'Agramunt va ser molt tranquil•la. Després d'entrar a plaça amb un pilar de quatre caminant, els Bordegassos van descarregar un tres de set de postal. En segona ronda va ser el torn del quatre de set. Un altre castell que no va presentar cap secret. A tercera ronda els vilanovins van optar per descartar el cinc de set, després de considerar que no disposaven de prou cordons propis per afrontar aquest castell sense haver de dependre excessivament del suport a la pinya de les altres colles. Finalment van completar una torre de sis que incorporava novetats a l'estructura de torre. Per acabar, pilar de cinc i dos pilars de quatre.

Pel que fa a la resta de colles, els Castellers de Lleida, que es trobaven davant d'una de les diades grans del seu calendari, van revalidar els millors castells de la temporada descarregant la torre de set, el quatre de vuit i el set de set. Per la seva part, els Margeners de Guissona van completar tres castells, que van acompanyar com la resta de colles amb el pilar de cinc.

La propera actuació dels Bordegassos serà dissabte 8 de setembre a la tarda a Guissona, on coincidiran amb la colla local i els Castellers de Cornellà.
 
« Back to the News

Upcoming Performances

Festa Major de Baix a Mar
Sunday 30 June
Tarda, Rambla de la Pau
With Castellers de Sabadell i Tirallongues de Manresa


07-07-2019
Sabadell
Migdia


13-07-2019
Festa Major d'Esparraguera
Tarda


14-07-2019
40è Aniversari del Minyons de Terrassa
Migdia


»View calendar«    »Download in PDF format«
»View in Google Calendar«

Upcoming Social Events

No planned activities

»View calendar«
»View in Google Calendar«

Become a member

Twitter: @bordegassos