Notícies

Imatge de la notícia
09-05-2018
VOLEM SEGUIR SUMANT QUATRES DE VUIT DIUMENGE A SANT CUGAT
Oportunitat de luxe per donar continuïtat a l'excel•lent estat de forma que els Bordegassos de Vilanova van demostrar a la seva diada de Sant Jordi. Els de la camisa groc terrós actuen aquest diumenge a Sant Cugat del Vallès amb motiu de la diada de Sant Ponç. A la plaça Octavià, a partir de dos quarts de dotze del migdia, els vilanovins coincidiran amb tres colles de nou: els locals castellers de Sant Cugat, els Castellers de Sabadell i els Castellers de la Vila de Gràcia. Els Bordegassos ja han anunciat que aspiren a descarregar el segon quatre de vuit de la temporada.

La primera temporada amb Mario Marco com a cap de colla dels Bordegassos ha començat amb força. En el tram que es podria considerar de pretemporada, la colla ha dut a plaça el cinc de set gairebé a cada plaça. El 29 d'abril, en plaça pròpia, la colla vilanovina va exhibir un quatre de vuit superb, completat sense haver de treballar en cap moment i amb un ritme molt alt. Entre tots els detalls va destacar la velocitat, entusiasme i convicció de la canalla.

Un altre dels castells que segueix fent bons progressos al local d'assaig és la torre de set. És any de renovació del pom de dalt i això sempre aconsella ser prudent amb el bateig a plaça. A assaig ja han completat diverses torres de sis netes i tot apunta que ben aviat la torre ja anirà a plaça. Les sensacions dels assajos determinaran si la tècnica opta per aquest diumenge i prefereix seguir coent a foc lent l'estructura. De pressa no n'hi ha cap.

Els Bordegassos, que acaben d'estrenar nova identitat visual, també van impulsar per Sant Jordi la campanya #SocBordegàs #SocBordegassa, que tindrà continuïtat al llarg de la temporada. El vídeo de Sant Jordi, que va tornar a tenir la canalla de la colla com a protagonista, va resultar un gran èxit a les xarxes socials, amb més de 20.000 visualitzacions. Al llarg del primer tram de temporada la colla ha registrat moltes noves incorporacions. Totes les persones que assisteixen per primer cop a un assaig dels Bordegassos reben gratuïtament la nova samarreta oficial de la colla. Els assajos generals són els divendres de deu a dotze de la nit i els dimecres de vuit a dos quarts de deu del vespre. Tenen lloc al local social de la colla (plaça de les Casernes, 2). En cas de pluja, fet que ha estat relativament comú les darreres setmanes, la colla trasllada l'assaig a la Peixateria Vella, l'antic local d'assaig.
« Tornar a les notícies

Properes actuacions

Sense actuacions previstes

»Veure agenda«    »Baixar-la en PDF«
»Veure a Google Calendar«

Properes activitats de l'Associativa

Sense activitats previstes

»Veure agenda«
»Veure a Google Calendar«

La Circular dels Bordegassos

Veure darrera circular

Veure darrera circular

Veure circulars anteriors

Vols rebre la circular per e-mail?

Fes-te soci

Twitter: @bordegassos