Notícies

Imatge de la notícia
08-04-2018
MÉS ESTRENES DE CASTELLS I RODATGE DE LA GAMMA DE SET AL VENDRELL

(id5d7, 5d7, 4d7a, 3d7, Pd5, 2Pd4)

Més rodatge en castells de set, nou castell al repertori de la temporada 2018 i més estrenes als troncs en l'actuació dels Bordegassos de Vilanova aquest diumenge al Vendrell. La diada d'inici de temporada dels Nens del Vendrell va estar condicionada per la pluja, que va obligar a traslladar l'actuació al local de la colla de la capital del Baix Penedès. El cinc de set va tornar a ser el castell més valuós dels vilanovins, que aquest cop van acompanyar del primer quatre de set amb l'agulla de l'any.


Una actuació en un local d'assaig, a banda que limita l'afluència d'espectadors, afegeix un punt de dificultat als castellers, ja que l'acústica dels locals d'assaig, combinada amb la música de les gralles, dificulta que els castellers es puguin donar indicacions i tendeix a accentuar el nerviosisme. Els Bordegassos ho van notar sobretot a primera ronda, amb un cinc de set que no el va sortir tan parat com el de quinze dies abans. El van descarregar a la segona, després d'un intent desmuntat. Aquest cop, però, a banda de mantenir l'estructura van aprofitar per estrenar una quarta. La jove Paula Vázquez va fer el seu primer castell de set.

A segona ronda els Bordegassos van afrontar el primer quatre de set amb l'agulla de la temporada. L'estructura del quatre es va coronar amb molta rapidesa, el quatre va mantenir les mides i el pilar, que estrenava formació, va saber defensar una descarregada treballada. Per completar les rondes de castells, els castellers que lidera Mario Marco van completar el tercer tres de set de l'any. Un tres que aquest cop presentava una estructura pesada, similar a la d'un tres de vuit sense els quints. Per acabar, pilar de cinc i dos pilars de quatre. Els amfitrions Nens del Vendrell van descarregar la torre de set, el cinc de set, el tres de set, dos pilars de cinc i quatre pilars de quatre.

Dissabte, a Cardedeu

La propera actuació dels Bordegassos serà aquest dissabte 14 d'abril a Cardedeu, on compartiran plaça amb els Xics de Granollers. La diada tindrà lloc a la plaça de l'Església i començarà a les sis de la tarda. Inicialment aquesta actuació estava prevista per diumenge al migdia, però la coincidència amb la manifestació per la llibertat dels presos polítics ha fet que les colles participants i l'organització hagin optat per avançar l'actuació un dia i evitar coincidències.
« Tornar a les notícies

Properes actuacions

Tarragona
Dissabte 6 d'abril
17.30h
Amb Sant Pere i Sant Pau, Jove de Tarragona i Castellers de la Il·lusió


13-04-2019
Andorra
17h


27-04-2019
Prèvia de Sant Jordi (Vilanova)
18h, pl de l'Assumpció


28-04-2019
Diada de Sant Jordi (Vilanova)
12h, pl. de la Vila


»Veure agenda«    »Baixar-la en PDF«
»Veure a Google Calendar«

Properes activitats de la Social

Sense activitats previstes

»Veure agenda«
»Veure a Google Calendar«

Fes-te soci

Twitter: @bordegassos