Notícies

Imatge de la notícia
05-03-2018
AQUEST DISSABTE ENS ESTRENEM A PLAÇA A CASTELLÓ
Els vincles entre el món casteller i el món muixeranguer continuen fent-se cada cop més estrets. Aquest cop els Bordegassos de Vilanova són els convidats de la Conlloga Muixeranga de Castelló a la III Trobada de Muixerangues, que se celebrarà aquest dissabte al migdia a la capital de la Plana Alta. Per a la colla vilanovina aquesta serà la primera actuació de la temporada.

Portar a plaça els primers castells de set serà l'objectiu dels Bordegassos en una cita que tindrà lloc en un horari poc habitual per a les colles castelleres, dissabte a les 12 del migdia, a la plaça de l'Hort dels Corders. Des d'una hora i mitja abans, però, les colles participants també participaran en una cercavila pels carrers de Castelló. A més dels Bordegassos, també hi seran la Muixeranga d'Algemesí i els amfitrions, la Conlloga, Muixeranga de Castelló, que quan es va fundar va escollir com a color de la seva camisa el mateix groc terrós de la colla castellera de Vilanova.

El món de les muixerangues viu un moment de gran esplendor, amb més colles que mai. Els Bordegassos han apostat darrerament per enfortir els vincles amb les muixerangues del País Valencià. Fa dos anys ja van ser a Algemesí, convidats per la Nova Muixeranga, i l'any passat la colla de la Ribera Alta va ser a Vilanova per Sant Jordi.

Els Bordegassos ja tenen els assajos a ple funcionament. Els assajos generals se celebren els dimecres (20-21.30 h) i els divendres (22-24 h) al local de la colla, a la plaça de les Casernes 2.
« Tornar a les notícies

Properes actuacions

Tarragona
Dissabte 6 d'abril
17.30h
Amb Sant Pere i Sant Pau, Jove de Tarragona i Castellers de la Il·lusió


13-04-2019
Andorra
17h


27-04-2019
Prèvia de Sant Jordi (Vilanova)
18h, pl de l'Assumpció


28-04-2019
Diada de Sant Jordi (Vilanova)
12h, pl. de la Vila


»Veure agenda«    »Baixar-la en PDF«
»Veure a Google Calendar«

Properes activitats de la Social

Sense activitats previstes

»Veure agenda«
»Veure a Google Calendar«

Fes-te soci

Twitter: @bordegassos