Notícies

Imatge de la notícia
04-12-2017
ESTRENEM UNA CAMPANYA DE COL·LABORACIÓ AMB ESTABLIMENTS COMERCIALS I EMPRESES
Els Bordegassos de Vilanova i la Geltrú han encetat una campanya de col·laboració amb el comerç local. Diversos establiments faran descomptes amb el carnet de soci de la colla vilanovina, en una iniciativa que ja es posarà en marxa aquest mateix mes de desembre i, per tant, ja estarà a punt de cara al Nadal.

Aquest és un projecte de col·laboració entre el comerç i la colla castellera que té com objectiu afavorir la implicació entre la ciutat i els castells, ara a través d’enfortir el lligam entre els mateixos socis dels Bordegassos i les empreses locals. Malgrat que la campanya és viva i s’hi poden afegir nous establiments, de moment ja hi ha diversos àmbits ben variats que hi donen suport: des de botigues de roba de diferents estils, fins a un especialista en fer tatuatges, passant per una llibreria, pel sector de la mecànica de l’automòbil, de les assegurances, l’osteopatia, l’organització de viatges o la ferreteria.

Tots els establiments que formen part de la campanya tenen un distintiu visible que els identifica com a col·laboradors dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú, la colla castellera de la ciutat que té com a socis persones que són castellers en actiu, però també d’altres que hi havia estat o que simplement són simpatitzants.

A més d’aquesta campanya de descomptes amb el carnet de socis, els Bordegassos també compten, puntualment, amb el suport d’altres empreses vilanovines que ajuden l’entitat castellera. És el cas de col·laboradors que fan possible finançar samarretes per actuacions amb gran afluència de castellers (com Festa Major o el Concurs de Tarragona) o bé premiar l’esforç de la canalla de la colla amb joguines o activitats lúdiques.
« Tornar a les notícies

Properes actuacions

Sense actuacions previstes

»Veure agenda«    »Baixar-la en PDF«
»Veure a Google Calendar«

Properes activitats de l'Associativa

Sense activitats previstes

»Veure agenda«
»Veure a Google Calendar«

La Circular dels Bordegassos

Veure darrera circular

Veure darrera circular

Veure circulars anteriors

Vols rebre la circular per e-mail?

Fes-te soci

Twitter: @bordegassos