Notícies

Imatge de la notícia
12-10-2017
AQUEST DIUMENGE, A SABADELL AMB GANES DE MÉS CASTELLS DE VUIT
Després de completar la millor actuació dels darrers cinc anys, els Bordegassos de Vilanova volen seguir sumant castells de vuit. Aquest diumenge actuen a la Diada dels Castellers de Sabadell. La diada tindrà lloc a la plaça de Sant Roc, la de l'Ajuntament de Sabadell, i els Bordegassos compartiran plaça amb els Saballuts, els Moixiganguers d'Igualada i els Xics de Granollers.

Diumenge passat a l'Arboç els de Marcel·lí Ferrer van descarregar el triplet de vuit, amb la torre folrada com a joia de la corona, ben acompanyada pel tres i el quatre de vuit, i fins i tot van atrevir-se amb el cinc de vuit, un castell que feia 15 anys que no duien a plaça i que van desmuntar amb dosos col·locats. Les sensacions van ser boníssimes. Des del Concurs del 2012 que els Bordegassos no descarregaven el triplet de vuit i l'anterior torre de vuit descarregada datava del 2002.

A Sabadell tot apunta que els de la camisa groc terrós voldran seguir sumant castells de vuit. El tres ja l'han completat en tres ocasions, fins i tot amb algun canvi als pisos superiors, i de quatres de vuit ja en porten nou. El carro gros està tan consolidat que l'equip tècnic hi introdueix novetats setmana rere setmana.
« Tornar a les notícies

Properes actuacions

Roda de Ter
Dissabte 22 de setembre
tarda
Amb Sagals d'Osona
Nyerros de la Plana


06-10-2018
Concurs de Castells (Tarragona)


20-10-2018
Tarragona (Diada de l'Esperidió)
tarda


28-10-2018
Igualada


»Veure agenda«    »Baixar-la en PDF«
»Veure a Google Calendar«

Properes activitats de l'Associativa

Sense activitats previstes

»Veure agenda«
»Veure a Google Calendar«

La Circular dels Bordegassos

Veure darrera circular

Veure darrera circular

Veure circulars anteriors

Vols rebre la circular per e-mail?

Fes-te soci

Twitter: @bordegassos