最新情報

最新情報を表示
29-03-2017
[このニュースは指定された言語に翻訳されていません。オリジナル版を表示します。ご迷惑をおかけして申し訳ありません。]

La històrica plaça Vella del Vendrell tornarà a ser el marc de la primera actuació de la temporada per als Bordegassos de Vilanova. Quatre setmanes després de reprendre els assajos, els de la camisa groc terrós trencaran el gel aquest diumenge 2 d'abril a partir de la una del migdia a la diada d'inici de temporada dels Nens del Vendrell, amb qui tornaran a compartir plaça. Completar els tres primers castells de set de la temporada es perfila com l'objectiu dels vilanovins per al primer test a plaça del 2017.

Els Bordegassos ja tenen activada tota la seva maquinària de treball. Els assajos generals, que són oberts a tothom, [+]
最新情報を表示
27-02-2017
[このニュースは指定された言語に翻訳されていません。オリジナル版を表示します。ご迷惑をおかけして申し訳ありません。]

Un cop passat Carnaval, els Bordegassos de Vilanova posen a ple funcionament la seva maquinària per a la temporada 2017. Aquest divendres 3 de març a les deu de la nit el local de la colla, a la plaça de les Casernes 2, acollirà el primer assaig general de la temporada. Des d'ara, a més de tots els divendres, els castellers vilanovins també celebraran assaig general els dimecres a les vuit del vespre. La principal novetat pel que fa als horaris és que el nou equip tècnic ha avançat l'horari d'assaig de la canalla, amb l'objectiu que els més menuts puguin acabar més d'hora.

Els divendres la canalla s'hi [+]
最新情報を表示
20-02-2017
[このニュースは指定された言語に翻訳されていません。オリジナル版を表示します。ご迷惑をおかけして申し訳ありません。]

Continuen els vídeos de Carnaval que aquest dimecres participaran en la gala de la Màscara d'Or. Aquest dilluns al vespre els Bordegassos de Vilanova van publicar el seu. La desaparició de l'aparcament de la platja del Far i els usos que històricament aquell espai ha tingut per a la població vilanovina són el punt de partida sobre el qual sembla que girarà el Carnaval dels castellers de la capital del Garraf.

Enllaç amb el vídeo de Carnaval dels Bordegassos.
[+]

最新の写真

ビデオ

協賛・協力

次回の演技

El Vendrell
日曜日 2 4 月
13:00h, plaça Vella
参加チーム:  Nens del Vendrell


09-04-2017
Manresa
migdia


22-04-2017
Prèvia de Sant Jordi, Vilanova i la Geltrú
18:30h, plaça de les Neus


23-04-2017
Diada de Sant Jordi: 45è Aniversari dels Bordegassos, Vilanova i la Geltrú
12:00h, plaça de la Vila


»日程表を表示«    »PDF ファイル«
»Google Calendar で表示«

次回イベント

Sípia a la bruta (bruta)
土曜日 1 4 月, 21:00
Local de la colla


22-04-2017
El llibre més alt dels castells (presentació literària)
Local de la colla, 12:00


»日程表を表示«
»Google Calendar で表示«

最新情報を購読

会員になる

Twitter: @bordegassos