最新情報

最新情報を表示
16-01-2018
[このニュースは指定された言語に翻訳されていません。オリジナル版を表示します。ご迷惑をおかけして申し訳ありません。]

Ja tenim a tocar el Carnaval 2018. Un any més, la colla torna a participar al Carnaval de Vilanova i també celebra actes propis. Totes les activitats estan obertes a tothom! Les inscripcions són DILLUNS, DIMECRES i DIVENDRES fins al 7 de febrer, de 19h a 20.30h al local de la colla (plaça de les Casernes, 2). Aquest no serà un Carnaval qualsevol. La colla celebra el 20è aniversari de la seva participació en les Comparses!

El sistema de preus és el preu per a socis / preu per a castellers / preu general. Els actes programats són els següents:

DIMARTS 6, EL REPTE

DIJOUS 8, XATONADA [+]
最新情報を表示
17-12-2017
[このニュースは指定された言語に翻訳されていません。オリジナル版を表示します。ご迷惑をおかけして申し訳ありません。]

 Els Bordegassos de Vilanova han escollit Mario Marco com a nou cap de colla. La candidatura que encapçalava qui aquesta temporada passada ha estat cap tècnic de l'entitat va rebre el suport majoritari a l'assemblea celebrada aquest dissabte a la tarda. Marco va definir el seu projecte com a "continuista" i va celebrar que la colla es troba en "bona situació". El projecte dels Bordegassos per a la temporada 2018, escollit amb 68 vots a favor,7 vots en contra i 9 en blanc, renova la meitat de càrrecs a l'equip tècnic i conserva com a president Jordi Ibáñez.

Mario Marco va avançar que el seu projecte en bona mesura [+]
最新情報を表示
12-12-2017
[このニュースは指定された言語に翻訳されていません。オリジナル版を表示します。ご迷惑をおかけして申し訳ありません。]

El 16 de desembre és la data en què els Bordegassos de Vilanova celebraran la seva assemblea general ordinària i escolliran nova junta per a la temporada 2018. A hores d’ara l’únic segur és que hi haurà nou cap de colla. Marcel·lí Ferrer ja ha anunciat que no continuarà com a màxim responsable tècnic, tot i que podria seguir amb responsabilitats a la junta. L’assemblea està convocada a dos quarts de sis de la tarda al local social de la colla.

Des de la junta actual ja s’ha confirmat que s’ha treballat en una candidatura que apostaria per mantenir l’actual línia de treball. Com a candidat a cap de [+]

最新の写真

ビデオ

協賛

協力

次回の演技

Cercavila infantil de Sant Antoni
日曜日 21 1 月
Matí


»日程表を表示«    »PDF ファイル«
»Google Calendar で表示«

次回イベント

イベントの予定なし

»日程表を表示«
»Google Calendar で表示«

最新情報を購読

会員になる

Twitter: @bordegassos